Maldivi Chili kids

Općenito

Obiteljsko putovanje na Maldive u terminu školskih praznika. Uživajte u tirkiznim lagunama i na bijelom pijesku uz opuštenu atmosferu Chili kids programa. S Vama na putovanje ide animatorica koja će brinuti za djecu dok roditelji imaju trenutak za sebe. Movie night, društvene igre, snorkeling ili odličan spa - odabir je samo Vaš! 

Termin putovanja: 25.02.-05.03.2025.

 • Prijevoz: Avion
 • Trajanje: 9 dana
 • Usluga: Puni pansion
 • Kategorizacija:
 • Mjesto polaska: Zagreb
Cijena od:
2.590 € (19.514 kn) Pošalji upit

Vrijednost više:

 • Animator za čuvanje djece
 • Puni pansion u resortu
 • Termin školskih praznika

Program putovanja

1. DAN ZAGREB-ISTANBUL
Polazak zrakoplova iz Zagreba u 19:55. Slijetanje u Istanbul u 00:10 prema lokalnom vremenu.

2. DAN ISTANBUL-MALDIVI
Nastavak leta prema Maldivima u 02:45 te slijetanje na Maldive u 12:20 prema lokalnom vremenu. Transfer gliserom do Meeru Island resort & spa. U resortu je osiguran puni pansion (doručak, ručak i večera). Check in u sobe. Slobodno vrijeme za odmor i istraživanje resorta. Večera, noćenje.

3. DAN MALDIVI
Doručak u resortu. Slobodno vrijeme za kupanje i uživanje. Ručak. Predlažemo popodnevni izlet brodom odnosno potragu za dupinima (uz doplatu). Na Maldivima se dupini kreću u jatima od 100-150 dupina tako da ih je lakše uočiti, a kada ih vidite (pogotov djeca!), oduševljenju nema kraja. Povratak u hotel. Večera. Večer je predviđena za karaoke u glavnom baru.

4. DAN MALDIVI
Doručak u resortu. Predlažemo da jutro iskoristite za snorkeling. Snorkeling je ronjenje (plivajući na površini mora) s maskom i dihalicom. U snorkelingu se možete okušati nedaleko od plaže oko samog otoka, a možete i besplatno otići na izlet brodom na okolni reef (koraljni atol) gdje ćete vidjeti puno više morskih životinja. Ovaj dan možete se okušati i u besplatnom SUP treningu u trajanju od pola sata gdje imate priliku isprobati i naučiti kako se vesla na SUP-u. Ručak. Odmor. Kupanje i uživanje u resortu. Na raspolaganju Vam je i dječja igraonica sa stručnom osobom koja čuva djecu i gdje se svakodnevno događaju razne radionice i zabavne igre. Večera. Navečer je predviđena maldivska večer gdje nam lokalci pokazuju svoj tradicionalni ples i običaje. Noćenje.

5. DAN MALDIVI
Doručak u resortu. Nakon doručka u resortu je ovaj dan 15% popust na vodene sportove između 10 i 12 sati. Iskoristite priliku za jet ski, banana ride, kajak ili neki drugi vodeni sport po želji. Ručak. Nakon ručka odmor, a preporučamo da popodne iskoristite za masažu udvoje dok Vam animatorica čuva djecu. Zaslužili ste! Masažu možete birati u jednom od dva spa centra, jedan se nalazi u zelenilu šume, a drugi u vilama iznad vode s pogledom na ocean. Plavo ili zeleno, Vi birate! Večera. Navečer je predviđen glow party u glavnom baru. Ponesite bijele i florescentne majice za djecu. Uživat će osvajajući pozornicu uz hitove koje vrti DJ!

6. DAN MALDIVI
Doručak u resortu. Jutro možete iskoristiti za posjet glavnom gradu Male (uz doplatu) u pratnji vodiča. Također postoji i opcija raznih izleta (uz doplatu) kao što su snorkeling s morskim psima, snorkeling s morskim kornjačama, te besplatan snorkeling na „house reef“. Popodne se svake nedjelje odvija nogometna utakmica između lokalaca koji na otoku rade i turista tako da ovo može biti odlična prilika očevima da se okušaju u nogometu sa svojim sinovima. Ovo je jedan od rijetkih resorta na Maldivima koji uključuje lokalnu zajednicu (radnici koji žive i rade na ovom otoku) na način da svaki turist može vidjeti kako oni žive, što rade, a što pridonosi međusobnom uvažavanju i prihvaćanju različitosti. Zato ćete primjetiti kako su zaposlenici u ovom resortu jako zadovoljni. Večera. Noćenje.

7. DAN MALDIVI
Doručak u resortu. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži i bazenu. Ručak. Predvečer predlažemo gledanje zalaska sunca koji je na Maldivima uvijek poseban u beach baru dok djeca u pijesku rade kule i dvorce te proučavaju račiće. U sklopu resorta i glavnog bara dostupna je i klimatizirana prostorija s biljarom, pikadom, šahom i društvenim igrama. Ovu večer predviđen je movie night na plaži pod zvijezdama.

8. DAN MALDIVI – ISTANBUL
Doručak u resortu. Check out iz resorta do 12:00 (podne). Nastavljamo koristiti sadržaje resorta do polaska transfera. Ručak. Nakon ručka dostupni su zatvoreni i otvoreni tuševi na korištenje kako bi se osvježili prije puta. Transfer gliserom prema glavnom otoku u popodnevnim satima. Prijava na let. Zrakoplov polijeće u 22:20 te u Istanbul slijeće u 04:35 prema lokalnom vremenu.

9. DAN ISTANBUL – ZAGREB
Nastavak leta prema Zagrebu u 08:15 te slijetanje u Zagreb 08:25 prema lokalnom vremenu

Termini i cijene

Datum polaska Datum povratka Cijena po osobi Mjesto polaska Napomena
25.02.2025. 05.03.2025. 2.590,00 €
(19514 kn)
Zagreb First minute garden room Rezerviraj
25.02.2025. 05.03.2025. 2.840,00 €
(21398 kn)
Zagreb First minute beach villa Rezerviraj
Datum
Cijena po osobi
Polazak: Zagreb
First minute garden room
Polazak: Zagreb
First minute beach villa

Cijena uključuje

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • povratnu zrakoplovnu kartu Zagreb-Maldivi-Zagreb u ekonomskoj klasi
 • sve pristojbe zračnih luka
 • smještaj u Meeru Island Resort & Spa 4* na bazi 6 noćenja
 • puni pansion u resortu (doručak, ručak, večera, voda; kava/čaj u sob), pića tijekom obroka se dodatno naplaćuju
 • transfer brzim brodom zračna luka-resort-zračna luka
 • boravišnu pristojbu i green tax u resortu
 • pratitelja/animatora tijekom cijelog putovanja
 • trošak organizacije

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • paket putnog osiguranja i osiguranje od otkaza (preporučamo)
 • fakultativne izlete (dogovaraju se i plaćaju na licu mjesta)

SMJEŠTAJ U HOTELU MEERU ISLAND RESORT & SPA 4/5*

 • Ocjena na bookingu: 9.3
 • Garden rooms (soba u vrtu): ukupno 20 soba smještene u prizemnici u obliku slova "U". U blizini glavnih sadržaja na otoku. Veličina sobe: 50m2
 • Beach villa (vila na plaži): vile s direktnim pristupom plaži i pogledom na more. Samostojeće kućice u zelenilu. Poluotvorena kupaonica. 56m2.
 • U svakoj sobi/vili nalaze se kuhalo za vodu/čaj i besplatna kava/čaj te voda koju nadopunjuju na dnevnoj bazi. 
 • Puni pansion: Doručak, ručak i večera uključeni u cijenu. Pića uz doplatu.

Uvjeti i plaćanje

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

Garden room Beach villa
First minute cijena 2.590 € 2.840€
Redovna cijena 2.740 €  2.990 €

First minute cijene vrijede do popunjenja određenog broja kapaciteta.

POPUSTI ZA DJECU:

 • 1. i 2. dijete u pratnji dvije odrasle osobe od 2-11 godina: 700€
 • Dijete do nenavršene 2 godine spava s roditeljima u krevetu i nema vlastito sjedalo u zrakoplovu: plaća samo zrakoplovne pristojbe (cijena na upit)

NAPOMENA:
Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili državnim praznicima, ali se obvezuje da će se program izvršiti u cijelosti. Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obvezuju Chili tours d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.

KAKO REZERVIRATI:

Za rezervaciju je potrebno uplatiti minimalno 40% od ukupnog iznosa aranžmana (akontaciju). Po primitku uplate, poslat ćemo Vam ugovor i račun i time je Vaše mjesto potvrđeno. Preostali iznos moguće je uplatiti do 30 dana prije putovanja. Pogledajte načine plaćanja.

Aviokompanija: Turkish Airlines

Dozvoljena prtljaga: 30kg predane prtljage + 8kg ručna prtljaga

GRANIČNE I VIZNE FORMALNOSTI: Molimo da provjerite valjanost putnih isprava s kojima putujete. Putovnica treba biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Viza za državljane Republike Hrvatske je potrebna, a dobiva se u zračnoj luci nakon slijetanja na Maldive (on arrival). Cijepljenje nije potrebno.

Preporuka: Molimo da se o rizičnost putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske http://www.mvep.hr

Organizator: Chili tours

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA:20

Povezana putovanja

Dubai - obiteljsko putovanje 6 dana
31.10.2024.

Dubai - obiteljsko putovanje 6 dana

od 1.130 €
Zanzibar - Chili kids
29.07.2024.

Zanzibar - Chili kids

od 2.450 €