Poklon bon

Poklonite putovanje i razveselite svoje najdraže. Odaberite putovanje iz naše ponude ili uplatite određeni iznos koji korisnik može iskoristiti za putovanje po vlastitom izboru ili za kreiranje putovanja izvan standardne ponude prema vlastitim željama i preferencijama. 

Putovanje je savršen poklon za mladence i godišnjice braka. Odvedite svoju bolju polovicu na mjesto o kojem oduvijek sanja! Posebnu brigu vodimo o našim mladencima i njihovim željama prilikom odabira destinacije za medeni mjesec. Naša putovanja sa začinom koja dodaju vrijednost više svakako su pravi izbor. Lijepih iznenađenja neće nedostajati.

Odaberite putovanje iz naše bogate ponude: europska putovanja avionom i autobusom, ljetovanje na Mediteranu i Jadranu, daleke destinacije, skijanje, krstarenje, ljute ponude... Preporučamo uplatu određenog putovanja u slučaju kada znate u kojem terminu korisnik poklon bona može putovati i kada znate njegove želje u vezi destinacija. U tom slučaju na poklon bonu bit će navedena destinacija koju ste odabrali za poklon i termin putovanja.

Ukoliko odlučite uplatiti određeni iznos, taj iznos korisnik može iskoristiti za putovanje po vlastitom izboru koje ulazi u navedeni budžet na poklon bonu ili može nadoplatiti za skuplji aranžman. Na taj način poklon bon s određenim iznosom može pokriti cijelo putovanje ili jedan dio putovanja, ovisno o željama korisnika. Korisnik može odabrati opciju kreiranog putovanja gdje mu prema njegovim željama sastavljamo program putovanja kakav želi. U ovom slučaju, na poklon bonu bit će naveden uplaćeni iznos putovanja.

Poklon bon je moguće iskoristiti u roku od godine dana od dana izdavanja.
poklon_bon-putovanje