Chili tours proglašem najboljim malim partnerom 2015. godine

I ove godine, jedna od vodećih turističkih agencija u Hrvatskoj - Atlas, dodijelio je nagrade za najbolje partnere u kategoriji malih i srednjih turističkih agencija za 2015. godinu. .
Među velikom konkurencijom od preko sto turističkih agencija diljem Hrvatske, Chili tours je proglašen NAJBOLJIM MALIM PARTNEROM u 2015. godini. 

-Iznimno smo ponosni i zahvalni svim našim dragim putnicima što su nam ukazali povjerenje i odlučili putovati s nama. Bez njih, ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Zahvaljujemo i Atlasu što nas je prepoznao kao kvalitetnog partnera i nadamo se još dugoj i uspješnoj suradnji na obostrano zadovoljstvo.

Iznenađenje koje je uslijedilo nakon dodijeljene prve nagrade bilo je još ljepše. Chili tours osvojio 1. MJESTO za PARTNERA S NAJVEĆIM RASTOM PROMETA u 2015. godini. 

-Vjerovali smo da ćemo osvojiti barem jednu nagradu jer smo svijesni činjenice da smo napravili dobar posao čemu u prilog govore i brojke. No, da ćemo biti "zvijezda dana" stvarno nismo očekivali. Presretni smo i to nam je samo dodatna motivacija da radimo još bolje, s još više truda i ljubavi prema putovanjima.

Najbolji partner Chili tours
Najveći rast prometa Chili tours

Povezani članci

01
Intervju s voditeljicom poslovnice turističke agencije Chili tours

Intervju s voditeljicom poslovnice turističke agencije Chili tours

Pročitajte kratki intervju s voditeljicom poslovnice Chili toursa - Helenom Buljan i saznajte kako je to raditi u turističkoj agenciji. Kakav je posao voditelja poslovnice turistič...

02
Chili tours opet među najboljim turističkim agencijama Hrvatske

Chili tours opet među najboljim turističkim agencijama Hrvatske

S ponosom možemo reći da je 2016. godina za Chili tours bila uspješna i u znaku rasta. U tome nas je prepoznao i jedan od naših ključnih partnera - Atlas, koji je i za 2016. godinu...

03
Intervju s direktorom Chili toursa

Intervju s direktorom Chili toursa

"Moguće je jesti janjetinu i škampe s istog tanjura, a toaletni papir ne može se svugdje bacati u wc školjku." Pročitajte intervju s direktorom Chili toursa o putovanjima, pokreta...