Ljetovanje na Mediteranu - korisne informacije i pogodnosti

Izaberite putovanje u trajanju 7, 14 ili više noćenja


SUPER POGODNOSTI:

  • First minute popust kod odabranih hotela za rezervacije do 31.01./29.02./31.01./30.04.
  • Djeca do 2 godine starosti putuju besplatno
  • Djeca starija od 2 godine plaćaju ili paušalnu cijenu ili imaju određeni popust (ovisno o hotelu i destinaciji)
  • Kod većine destinacija i hotela DODATNI TJEDAN za djecu do 12 godina je BESPLATAN
  • Popust 5-10% za mladence (ovisno o hotelu i destinaciji)
  • Popust 5-7% za umirovljenike (ovisno o terminu/hotelu/destinaciji)
  • Popust 5% za solo-putnike (na određenim hotelima)

Medeni mjesec u Grčkoj: svi putnici koji odluče svoje bračno putovanje provesti na jednom od grčkih otoka ostvaruju pravo na popust za mladence od 5% do 10%, ovisno o destinaciji i hotelu. Popust je moguće ostvariti najkasnije 3 mjeseca od datuma sklapanja braka, a dokaz je kopija vjenčanog lista. Ovaj popust se ne zbraja s ostalim popustima i ne odnosi se na akcijske cijene.

Parking u zračnoj luci Ljubljana: i za sezonu 2024., za ograničen broj rezervacija, osigurano je BESPLATNO 8-dnevno parkiranje na vanjskom parkiralištu P2 u zračnoj luci Jože Pučnik, Ljubljana. Zajedno sa završnom obavijesti i putnom dokumentacijom nekoliko dana prije polaska dobit ćete na mail voucher za parking. Ljubazno molimo stranke koje dođu vlastitim automobilom u zračnu luku Brnik/Ljubljana da najprije automobil parkiraju na parkingu, te se jave predstavniku na Brniku. Po završetku putovanja potrebno je voucher za parking predati djelatniku u kućici za naplatu parkinga kako Vam ne bi bio naplaćen parking. Parkirna blagajna otvorena je 24 sata (vrijedi za rezervaciju odmora u trajanju do 1 tjedan). 
Za rezervacije od 14 dana doplata za parking iznosi 30 €. Za sve ostale rezervacije pripremili smo povoljne cijene parkiranja u JP Zračna luka Ljubljana na vanjskom parkiralištu P2.
Naplata parkinga za 8 dana iznosi 60 € / redovna cijena 95 €;
Naplata parkinga za 15 dana iznosi 90 € / redovna cijena 155 €.
Osim navedenoga, nudimo i mogućnost parkiranja na parkiralištu Jagodić koje je od zračne luke Brnik udaljeno svega 5 minuta vožnje i nudi 24-satni prijevoz od parkirališta do zračne luke i natrag.
Naknada za parkiranje za 8 dana iznosi svega 30 €, a za 15 dana samo 55 €.

Transfer Zagreb-Ljubljana-Zagreb: Na polascima zrakoplova iz Ljubljane, nudimo Vam mogućnost rezervacije povratnog dijeljenog transfera te Vas ljubazno molimo da ga prijavite prilikom rezervacije aranžmana, ukoliko isti želite koristiti. Cijena povratnog dijeljenog transfera Zagreb – Zračna luka Jožeta Pučnika – Zagreb iznosi 54 € po osobi (cijena je informativna i podložna je promjenama do trenutka rezervacije transfera). Molimo Vas da prilikom rezervacije obavezno ostavite svoj kontakt mobitela (broj koji će Vam biti aktivan i tijekom putovanja), na koji ćete primiti sve potrebne informacije vezano za Vaš transfer (prilikom odlaska i povratka). Napominjemo kako kod dijeljenih transfera, koji dijelite s ostalim korisnicima usluge transfera na istoj ili sličnoj ruti vašoj, organizator transfera zadržava pravo da se vozilo zaustavi na nekoliko lokacija prije finalne destinacije ili postoji mogućnost da transfer organizira u suradnji sa svojim partnerima, te postoji mogućnost da putnici tijekom transfera moraju zamijeniti vozilo (zajedno sa svojom prtljagom) do finalne destinacije.

VAŽNA NAPOMENA: Red letenja na charter programima podložan je promjenama i u vrlo kratkom roku pred polazak na put pa je ovdje naznačen tek raspored letova po danima za svako odredište. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji u kojoj su rezervirali svoje ljetovanje najkasnije 5 dana prije puta. Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama (u slučaju ranijeg dolaska prije redovnog vremena prijava u sobe na dan letenja – ulaz u sobe moguć je okvirno od 14 h, u nekim hotelima od 16 h). Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova. U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća.