Ljetovanje u Grčkoj - korisne informacije i pogodnosti

Novo u 2023. - dodatni letovi za Rodos:

  • Rodos: polasci svaku subotu od 27.05. do 30.09.2023. i svaku srijedu od 28.06. do 13.09.2023.

Izaberite putovanje u trajanju 7, 14 ili više noćenja


SUPER POGODNOSTI:

  • First minute popust kod odabranih hotela, za rezervacije do 30.04.2023.
  • Djeca do 2 godine starosti putuju besplatno
  • Djeca starija od 2 godine plaćaju ili paušalnu cijenu ili imaju određeni popust (ovisno o hotelu i destinaciji)
  • Kod većine destinacija i hotela DODATNI TJEDAN za djecu do 12 godina je BESPLATAN
  • Popust 5% za mladence
  • Popust 5% za umirovljenike
  • Popust 5% za solo-putnike

Sami na odmor? Zašto ne?
Mnogi hoteli nude mogućnost smještaja u jednokrevetnim sobama. Preporučit ćemo Vam destinaciju i hotel gdje ćete se najbolje osjećati. 

Medeni mjesec u Grčkoj: svi putnici koji odluče svoje bračno putovanje provesti na jednom od grčkih otoka ostvaruju pravo na popust za mladence 5%. Popust je moguće ostvariti najkasnije 3 mjeseca od datuma sklapanja braka, a dokaz je kopija vjenčanog lista. Ovaj popust se ne zbraja s ostalim popustima i ne odnosi se na akcijske cijene.

Parking u zračnoj luci Ljubljana: i za sezonu 2023., za ograničen broj rezervacija, osigurano je BESPLATNO 8-dnevno parkiranje na vanjskom parkiralištu u zračnoj luci Jože Pučnik, Ljubljana. Zajedno sa završnom obavijesti i putnom dokumentacijom nekoliko dana prije polaska dobit ćete na mail voucher za parking. Ljubazno molimo stranke koje dođu vlastitim automobilom u zračnu luku Brnik/Ljubljana da najprije automobil parkiraju na parkingu, te se jave predstavniku na Brniku. Po završetku putovanja potrebno je voucher za parking predati djelatniku u kućici za naplatu parkinga kako Vam ne bi bio naplaćen parking. Parkirna blagajna otvorena je 24 sata.

Transfer Zagreb-Ljubljana-Zagreb: Na polascima zrakoplova iz Ljubljane, nudimo Vam mogućnost rezervacije povratnog dijeljenog transfera te Vas ljubazno molimo da ga prijavite prilikom rezervacije aranžmana, ukoliko isti želite koristiti. Cijena povratnog dijeljenog transfera Zagreb – Zračna luka Jožeta Pučnika – Zagreb iznosi 54 € po osobi. Molimo Vas da prilikom rezervacije obavezno ostavite svoj kontakt mobitela (broj koji će Vam biti aktivan i tijekom putovanja), na koji ćete primiti sve potrebne informacije vezano za Vaš transfer (prilikom odlaska i povratka). Napominjemo kako kod dijeljenih transfera, koji dijelite s ostalim korisnicima usluge transfera na istoj ili sličnoj ruti vašoj, organizator transfera zadržava pravo da se vozilo zaustavi na nekoliko lokacija prije finalne destinacije ili postoji mogućnost da transfer organizira u suradnji sa svojim partnerima, te postoji mogućnost da putnici tijekom transfera moraju zamijeniti vozilo (zajedno sa svojom prtljagom) do finalne destinacije.

VAŽNA NAPOMENA: Red letenja na charter programima podložan je promjenama i u vrlo kratkom roku pred polazak na put pa je ovdje naznačen tek raspored letova po danima za svako odredište. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji u kojoj su rezervirali svoje ljetovanje najkasnije 5 dana prije puta. Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama (u slučaju ranijeg dolaska prije redovnog vremena prijava u sobe na dan letenja – ulaz u sobe moguć je okvirno od 14 h, u nekim hotelima od 16 h). Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova. U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća.